Opzoek naar een leuke locatie voor een babyshower?

Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Wij verzorgen een heerlijke (zwanger-proof) high-tea met biologische en huisgemaakte producten 🌱

of..

Een feestelijk cocktail arrangement in combinatie met heerlijke warme en koude hapjes. Voor de zwangere hebben we natuurlijk een aanbod met 0.0 cocktails.

Bij Zuid 4 Food and Drinks helpen we u graag met het organiseren van de perfecte babyshower. Onze locatie is ideaal voor een intiem feestje of een groter evenement. Met diverse arrangementen, spelletjes en cadeautips maken wij er een onvergetelijke dag van.

Onze Babyshower Arrangementen

Wij bieden verschillende babyshower arrangementen aan die aansluiten op uw wensen. Of u nu kiest voor een gezellige high tea, een uitgebreid diner of een informele brunch, bij ons is alles mogelijk. Onze arrangementen zijn flexibel en kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast.

COCKTAIL ARRANGEMENT

2 COCKTAILS NAAR KEUZE

GESERVEERD MET EEN LUXE GOEDGEVULDE HAPJESPLANK MET KOUDE EN WARME HAPJES

€29,95 p.p.
(€24,95 p.p. alcholvrij)

Babyshower High Tea

Een populaire keuze is onze babyshower high tea. Geniet van heerlijke hapjes, vers gebak en een uitgebreide selectie theeën in een sfeervolle setting. Dit arrangement is perfect voor een ontspannen en gezellige babyshower.

Babyshower Cadeautips en Spelletjes

Naast onze arrangementen bieden wij ook hulp bij het kiezen van de perfecte cadeaus en spelletjes voor de babyshower. Onze babyshowercadeautips en cadeaupakketten zijn zorgvuldig samengesteld om de aanstaande moeder te verrassen. Ook hebben wij leuke babyshowerspelletjes die zorgen voor veel plezier en interactie tijdens de babyshower.

Babyshower Invulkaarten en Spelletjes

Maak de babyshower extra speciaal met onze invulkaarten en spelletjes. Deze zorgen niet alleen voor vermaak, maar ook voor mooie herinneringen voor de aanstaande ouders.

Boek Uw Babyshower Vandaag Nog

Wilt u een onvergetelijke babyshower organiseren? Neem vandaag nog contact op met Zuid 4 Food and Drinks en ontdek onze uitgebreide mogelijkheden. Ons team staat klaar om u te helpen bij het organiseren van een prachtige babyshower die aan al uw verwachtingen voldoet.